ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ


ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Τα γραφεία μας βρίσκονται πολύ κοντά στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καλύπτοντας την ανάγκη σας για εξεύρεση αξιόπιστου μεταφορικού μέσου στο χώρο του Αεροδρομίου, στην Αθήνα και στην ευρύτερη περιοχή της.

Η ανταπόκρισή μας στο χώρο του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» είναι άμεση. Η εμπειρία μας στον κλάδο της Ενοικίασης Αυτοκινήτων προσφέρει σιγουριά και άνεση στις μετακινήσεις σας, καθώς υπεύθυνα και με συνέπεια σας παραδίδουμε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε.

Κατά την άφιξή σας στο Αεροδρόμιο των Αθηνών, ένας συνεργάτης μας θα σας περιμένει ακριβώς έξω από την πύλη της άφιξής σας με το μοντέλο του αυτοκινήτου που επιλέξατε. Ο απεσταλμένος μας θα βρίσκεται σε προκαθορισμένο σημείο, κρατώντας μια πινακίδα με το όνομά σας, και θα είναι στη διάθεσή σας για κάθε απορία, κατευθύνοντάς σας με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για μια εύκολη και ασφαλή οδήγηση μέσα στην πόλη της Αθήνας αλλά και ευρύτερα στον Ελλαδικό χώρο.

Κάντε κράτηση ενός οχήματος μέσω της εταιρείας μας Athens Airport Car Rental AACR και ξεχάστε το άγχος για την εξεύρεση ενός ταξί ή την τελευταίας στιγμής αναζήτηση για την ενοικίαση ενός αυτοκινήτου. Βασιστείτε στην εικοσιτετράωρη υποστήριξή μας χωρίς προβληματισμό για τις μετακινήσεις σας.

Για να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στο Αεροδρόμιο των Αθηνών, στείλτε μας e-mail στο info@aacr.gr ή τηλεφωνήστε μας στο + 30 210 602-2002. Στην Athens Airport Car Rental AACR θέλουμε να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών σας και εργαζόμαστε σταθερά προς αυτήν την κατεύθυνση.

Εκτός από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενοικιάζουμε αυτοκίνητα και σε όλη την Αθήνα και την ευρύτερη περιοχή της, τα προάστιά της και σε σημεία υψηλού ενδιαφέροντος, λόγω εύλογης χρησιμότητας, όπως το Λιμάνι του Πειραιά, το Λιμάνι της Ραφήνας και το Λιμάνι του Λαυρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατό.