ΜΟΝΤΕΛΑ


"Ανακοίνωση για τους τωρινούς αλλά και τους μελλοντικούς πελάτες μας:
Παρά τη νέα οδηγία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) που αποφάσισε να αυξήσει το επιτρεπόμενο ανώτατο όριο ηλικίας των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων στα 12 χρόνια και ανεξάρτητα από τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, το γραφείο μας δεν θα σταματήσει να στοχεύει σε έναν ανανεωμένο στόλο με μέσο όρο ηλικίας οι 18 μήνες και με ανώτατο όριο τα 5 χρόνια και χωρίς κανέναν συμβιβασμό στην ποιότητα των υπηρεσιών του."

Στην AACR Athens Airport Car Rentals διαθέτουμε ευρεία γκάμα μοντέλων αυτοκινήτων, όλων των τύπων και των κατηγοριών.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα μοντέλα των αυτοκινήτων μας πατήστε το κουμπί «Περισσότερες Λεπτομέρειες» που βρίσκεται κάτω από κάθε μοντέλο ή εναλλακτικά πάνω στις φωτογραφίες τους ή στους τίτλους τους. Για άμεση πρόσβαση στις τιμές μας, πατήστε το κουμπί «Τιμές & Κρατήσεις».

Όλα τα μοντέλα μας παραδίδονται και παραλαμβάνονται από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ καθώς και σε όλη την Αθήνα και την ευρύτερη περιοχή της με μια μικρή χρέωση ανάλογα με την τοποθεσία.

Προσφέρουμε οικονομικές ενοικιάσεις αυτοκινήτων με ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές στις μακράς διάρκειας ενοικιάσεις. Στην AACR το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας συντηρεί τα αυτοκίνητα του στόλου μας με τις πιο υψηλές προδιαγραφές, ώστε να απολαμβάνετε τη βέλτιστη οδηγική τους συμπεριφορά, για άνετες και ασφαλείς μετακινήσεις μέσα στην πόλη της Αθήνας αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.