ΟΡΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ


ΟΡΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ

Διαβάστε προσεκτικά τους ακόλουθους όρους ενοικίασης. Οι όροι πρέπει ν' ακολουθούνται αυστηρά από τους ενοικιαστές, για τη δική τους ασφάλεια.

1. Άδεια Οδήγησης:
Το γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων Athens Car Rental ζητά από τους ενοικιαστές του να έχουν Ευρωπαϊκή άδεια οδήγησης την οποία να κατέχουν τουλάχιστον για ένα έτος ή μια έγκυρη διεθνή άδεια οδήγησης τουλάχιστον μίας ημέρας (εφ 'όσον η αντίστοιχη εθνική άδεια οδήγησης κατέχεται τουλάχιστον για ένα έτος).

2. Όριο Ηλικίας Ενοικιαστή:
23 ετών για την κατηγορία C, 25 ετών για τις κατηγορίες D, F, G 1 και H. Οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών πρέπει να είναι τουλάχιστον 23 ετών.

3. Ελάχιστη Περίοδος Ενοικίασης:
24 ώρες. Κάθε επιπρόσθετη ώρα χρεώνεται με το 1/5 της τιμής της ημερήσιας ενοικίασης.

4. Φόροι:
Το υποχρεωτικό 24% ΦΠΑ περιλαμβάνεται στις τιμές.

5. Πρόστιμα για Παραβιάσεις του ΚΟΚ:
Ο ενοικιαστής ευθύνεται για οποιοδήποτε πρόστιμο του επιβληθεί και είναι υποχρεωμένος να το τακτοποιήσει και να το αναφέρει στο γραφείο Athens Airport Car Rentals.

6. Απεριόριστα Χιλιόμετρα:
Το ελάχιστο όριο χρέωσης των 200 χιλιομέτρων ανά ημέρα ισχύει για ενοικιάσεις εώς και 3 ημέρες. Για παραπάνω ημέρες ενοικίασης τα χιλιόμετρα είναι απεριόριστα. 

7. Καύσιμα:
Βαραίνουν τον ενοικιαστή.

8. Ασφάλεια Αυτοκινήτου – Μικτή Ασφάλεια (CDW):
Οι ενοικιαστές μπορούν να ζητήσουν μικτή ασφάλεια (CDW), η οποία χρεώνεται € 7.34 ανά ημέρα για την κατηγορία C και € 8.80 ανά ημέρα για τις κατηγορίες D, F, G 1 και H.

Χωρίς μικτή ασφάλεια, ο ενοικιαστής ευθύνεται για τ' ακόλουθα ποσά.

Κατηγορία C και D: € 11.739
Κατηγορία F και G1: € 20.000
Κατηγορία H: € 40.000

Παρακαλούμε σημειώστε ότι με τη CDW έχετε απαλλαγή από € 450 έως € 1.200 και εξαρτάται από τα μοντέλα και τις κατηγορίες.

9. Ασφάλεια Αυτοκινήτου – Ασφάλεια Ατυχημάτων (PAI):
Οι ενοικιαστές μπορούν να ζητήσουν ασφάλεια ατυχημάτων, η οποία χρεώνεται με € 1.47 ανά ημέρα. Καλύπτει τόσο τον ενοικιαστή/οδηγό, όσο και τους επιβάτες, με τ' ακόλουθα ποσά. Οδηγός: Θάνατος, μερική ή ολική αναπηρία € 8.805 Ιατρικά Έξοδα € 8.805 Ανά Επιβάτη: Θάνατος, μερική ή ολική αναπηρία € 500.000 Ιατρικά Έξοδα € 500.000 Το μέγιστο ποσό κάλυψης για ένα ατύχημα ανέρχεται στα € 500.000.

Η ασφάλεια δεν καλύπτει ατυχήματα που μπορεί να προκύψουν όταν ο οδηγός βρίσκεται υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών.

10. Ζημιές:
Οι ασφάλειες δεν καλύπτουν ζημιές που προκύπτουν σε λάστιχα, τις ρόδες και στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου. Τέτοιου είδους ζημιές βαρύνουν τον ενοικιαστή.

11. Υπηρεσία Παράδοσης και Παραλαβής (εξυπηρετούμε μόνο το Διεθνές Αεροδόμιο Αθηνών):
24 ώρες παράδοση και παραλαβή από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών: χωρίς χρέωση.
Στην Αθήνα και στην ευρύτερη περιοχή της: Η χρέωση είναι από € 20,00 έως € 30,00 ανάλογα με την τοποθεσία.

12. Ενοικίαση Αυτοκινήτων εκτός Ελλάδας και στα ελληνικά νησιά:
Ενοικιάσεις εκτός των Ελληνικών Συνόρων: Δυστυχώς, δεν επιτρέπονται.

13. Δωρεάν Προεγκεκριμένη Άδεια για μεταφορά των αυτοκινήτων μας με φέρι μποτ σε όλα τα Ελληνικά Νησιά

14. Πολιτική Ακυρώσεων:
Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης έως 7 ήμερες πριν την άφιξη σας, το ποσό της προκαταβολής επιστρέφεται εξολοκλήρου.
Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σε λιγότερες από 7 ήμερες πριν την άφιξη σας, το ποσό της προκαταβολής δεν επιστρέφεται.